Bloemschikken

In het dorpshuis kwamen op 28 maart j.l. een aantal buurtbewoners samen voor een gezellige bloemschikmiddag. Onder de vaardige begeleiding van een bloemist ontstonden prachtige bloemstukken. Met elke knip en schik kwam de creativiteit tot bloei, terwijl kleuren en geuren de ruimte vulden.

Na een middag vol gezelligheid en inspiratie verlieten de deelnemers het dorpshuis met unieke meesterwerken.  


Nieuws van de buurtmaaltijd

Inmiddels is de vierde bijeenkomst van de buurtmaaltijd geweest. Er zijn weer veel mensen op af gekomen. Op het menu stond deze keer een voorgerecht in de vorm van een slaatje.

Het hoofdgerecht bestond uit erwtensoep of bonensoep (toepasselijk in deze tijd) met roggebrood of boerenbrood en katenspek. Het nagerecht was yoghurt of watergruwel.

De volgende data zijn 13 februari, 12 maart, 9 april en 14 mei.

Geef je op tijd op want 40 personen is echt ons maximum. Het is wel mogelijk om je op de wachtlijst te laten plaatsen. We gaan dan contact opnemen wanneer mensen afzeggen en er een plek vrij is. 

Ook willen wij nog even laten weten dat de buurtmaaltijd bedoeld is voor inwoners van Gasselternijveenschemond.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten laten wij weten dat er de volgende keer stamppot wordt geserveerd. Mee eten? Geef je dan op via activiteiten.gnm@outlook.com.


Schaatsbaan

De schaatsbaan in ons mooie dorp ligt er weer helemaal klaar voor. Dat het nu maar even flink mag gaan vriezen zodat we allemaal als vanouds een paar baantjes kunnen trekken!

Wij gaan duimen! 

Oud papier actie

In 2024 halen wij op de volgende woensdagen oud papier bij u op: