Activiteiten 2024

14 mei 2024 - Buurtmaaltijd

Het is tijd om de buurt samen te brengen en te genieten van heerlijk eten en goed gezelschap! 🍽️🎉 We organiseren weer een gezellige buurtmaaltijd en we hopen dat jullie allemaal van de partij zijn. 

Kosten:  € 6,50 p.p. /  € 4,50 p.p. voor kinderen tot 12 jaar.
Inloop vanaf 17.00 uur, start 17.30 uur. Opgeven kan via activiteiten.gnm@outlook.com. Vol = vol. 

18 mei 2024 - Live 60's/ 70's/ 80's muziek avond 

Kom naar het dorpshuis voor een onvergetelijke avond vol live muziek en bruisende sfeer! En... er mag op de dansvloer gedanst worden, dus gooi die voetjes van de vloer! 

Of je nu houdt van zachte ballades, opzwepende ritmes of klassieke deuntjes, er is voor elk wat wils tijdens deze bijzondere avond. Neem je vrienden, familie en buren mee en geniet samen van de magie van live optredens in onze gezellige dorpsgemeenschap. Maak herinneringen die nog lang zullen nagalmen en mis dit evenement niet! 

Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Opgave niet nodig, loop gezellig binnen :-) 

24 mei 2024 - Wandeltocht door het dorp 

Trek je wandelschoenen aan, want het is tijd om ons prachtige dorp te verkennen tijdens een ontspannen en gezellige wandeltocht! Laat de drukte even achter je en geniet van de frisse lucht terwijl we samen ons dorp ontdekken. 

Tijd : Start om 18.00 uur vanaf het dorpshuis
Kosten : Gratis deelname
Afstand : ca. 4 km

Na die tijd is er in het dorpshuis gelegenheid om een drankje te kopen en nog even gezellig na te zitten.
Opgeven voor de wandeling graag via activiteiten.gnm@outlook.com.

25 mei 2024 - BINGO

Kom en doe mee met de opwinding van onze bingoavond in het vertrouwde dorpshuis! 

Spanning, gezelligheid en prijzen wachten op jou terwijl je je geluksgetallen afstreept op je kaart. Voel de adrenaline stijgen terwijl de nummers worden omgeroepen en juich mee wanneer je een rij of zelfs de volle kaart compleet hebt. Maar het draait niet alleen om winnen - geniet van de gezellige sfeer, knusse gesprekken met vrienden en buren en trakteer jezelf op heerlijke versnaperingen van onze keuken. 

Of je nu een doorgewinterde bingospeler bent of voor het eerst meedoet, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze leuke en vermakelijke avond in ons dorpshuis. 

Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.
Kosten: € 10,- per boekje
Opgave niet verplicht maar voor ons wel handig, liefst via activiteiten.gnm@outlook.com

14 juni 2024 - Legpuzzel-avond 

Stap in de wereld van puzzels en teamwork tijdens onze spannende puzzelavond in het dorpshuis! Vorm een team van vier personen en ga de uitdaging aan om een puzzel van 1000 stukjes te voltooien voordat de avond voorbij is. Het wordt een race tegen de klok terwijl je samenwerkt, strategieën bedenkt en je puzzelvaardigheden op de proef stelt. 

Elk team krijgt een prachtige puzzel toegewezen en een tafel om aan te werken. Terwijl de avond vordert, zul je merken hoe de stukjes langzaam samenvallen en het beeld tot leven komt onder jullie handen. Tegen het einde van de avond zal de spanning stijgen als de tijd begint te dringen. Welk team heeft de meeste stukjes op zijn plaats en is het dichtst bij het voltooien van de puzzel? Ontdek wie er triomfeert en met de eer en misschien zelfs een prijs naar huis gaat! 

Doe mee aan deze gezellige en uitdagende puzzelavond en laat zien wat jij en je team kunnen bereiken wanneer jullie samenwerken en puzzelen tot een kunst verheffen. 

Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Kosten: € 10,- per team
Opgeven via activiteiten.gnm@outlook.com.22 juni 2024 - Concert 'De Traan'

Diepe ontroering, gouden stemmen, grote harten, uitbundige kerels, meerstemmig gezongen, veel sfeer, veel eigen initiatief, kameraadschap, uitbundige kleding en een fantastisch feest. Dat is De Traan! Laten we proberen deze entertainment- groep te vangen in woorden als: muzikaliteit, verrassing, nostalgie, theater, meeslepend, ontroering, humor, relativering, en geluksgevoel.

Slechts zeer getalenteerde zangers worden toegelaten bij ‘De Traan’, zoals de gebroeders Enrico & Boelo Petalo uit Peeloo, The Big Diamonds, Frits Domino en Rosen Heinrich. Dan zijn we er nog niet. Ach, laat u verrassen en kom het maar eens meebeleven…..!

Aanvang: 20.00 uur (Dorpshuis open vanaf 19.00 uur)
Tickets vooraf te bestellen via polwel@kpnmail.nl of te koop aan de deur.

29 juni 2024 - Dorps-BBQ

Kom en doe gezellig mee met onze dorps-BBQ op zaterdag 29 juni om 16.00 uur achter het dorpshuis! Er is voor iedereen iets te beleven.

Laat je smaakpapillen verrassen door heerlijke lekkernijen, terwijl je geniet van de warme zonnestralen en de gezellige sfeer. En voor degenen die houden van een beetje competitie hebben we een scala aan Hollandse spellen klaarstaan om je vermaak te garanderen.

Of je nu een fanatieke speler bent of gewoon zin hebt in wat gezelligheid, er is voor elk wat wils! Dus trek je beste glimlach aan, nodig je vrienden en familie uit en sluit je aan bij de leukste bijeenkomst van het jaar.

En wees niet bang voor een spatje regen! Als het weer ons in de steek laat, verplaatsen we de festiviteiten gewoon naar binnen, zodat het feest gewoon doorgaat.

Mis het niet! Zet deze datum alvast in je agenda en we zien je graag bij de dorps-bbq!

Aanvang: 16.00 uur
Kosten: volgt
Opgeven via activiteiten.gnm@outlook.com

28 september 2024 - Herfstfair 5 oktober 2024 - Pubquiz; de 2e editie

Wegens overweldigend succes is het terug: de langverwachte tweede editie van onze legendarische pubquiz! Na de ongekende opwinding en bruisende sfeer van de eerste keer, kunnen jullie je opnieuw verheugen op een avond vol uitdagende vragen, hilarische momenten en intense competitie.

Bereid je voor om je kennis te testen en je brein te laten kraken terwijl je strijdt tegen andere teams voor de felbegeerde titel van pubquizkampioen. Verzamel je slimste vrienden, familieleden of collega's en vorm een team van onverslaanbare quizzers. Of je nu een expert bent in geschiedenis, muziek, sport of popcultuur, er is voor iedereen iets te ontdekken en te genieten.

Maar het draait niet alleen om de vragen - het gaat ook om de gezelligheid! Geniet van een heerlijk drankje, deel lachwekkende momenten en smeed onvergetelijke herinneringen terwijl je samenwerkt om de top te bereiken.

Dus markeer de datum in je agenda, stof je kennis bij en bereid je voor op een avond vol plezier en uitdaging tijdens de tweede editie van onze onvergetelijke pubquiz. We zien je daar!

Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
Kosten: € 10,- per team

Opgeven via activiteiten.gnm@outlook.com.